Darah nifas atau bukan

Darah nifas saya dah lama kering. Cuma tinggal keputihan sahaja yg keluar hari-hari. Sekarang saya dah 50 hari berpantang, tengok dekat panty liner tiba-tiba ada darah keluar sekali dengan keputihan. Darah tu tak banyak. Normal ke macam tu? Tu dikira masih darah nifas atau apa ya? 🙏🏻

1 Balas

Jika darah nifas dah terhenti 15 hari dlm tempoh 60 hari bersalin, hari ke 16 , keluar darah dr faraj , ia adalah haid

2y ago

Kalau darah sikit2 tu masih berterusan sampai hari ke 60, macam mana nak mandi wiladah tu ya?