Saya sangkut air gula.

Dapat result gula dlm darah tinggi . Tapi tak tahu saya gdm on apa. Cuma asyik ambik bsp jela .mungkin kena diet makan jela rasanya. Apa makanan yg tk harm kan. Tapi boleh turun kan gula dlm darah? #1stpregnnt

Saya sangkut air gula.
1 Balas

bacaan bsp cntik spnjang prgnncy smpai beranak akan gdm on diet. nnt kk akn aturkan sis jumpa dietician. time tu dyorang akan explain Cara amik pemakan seimbang

4y ago

oh begitu ke rupanya.. terima kasihh setakat ni baru di angka 5 je . tak gerak gerak lgi dri 5