Booster vaccine

Dapat appointment booster 22/1/22 ni...patot ambil ke x ye???tgk feedback FB ramai ambil booster side effect dasyat sangat...Rasa takot pulak nak ambil #27weeks #pleasehelp #advicepls

2 Balas

Saya dah ambil masa 16 weeks. Alhamdulillah semua ok ada lenguh tangan je. Scan pun baby sihat. Kawan kawan yg pregnant ambil booster pun takde effect yg teruk. Taktau la kalau dlm FB tu dia sembang lebat ke apa tapi pengalaman kami semua mmg ok. Takyah takut yee

2y ago

Salam sis..sis sekarang dah berapa week?saya nak amik booster tapi takut,kini dah 20weeks

Saya ambk msa 1st trismeter lg..skrg dh 32weeks