Usia kandungan ke berapa Ye bole rujuk klinik,ada sape2 bole bg taw,baby first xtaw lg bab2 tu,tq☺️..

Dan susu apa ye sesuai untuk ibu mngndung.

Usia kandungan ke berapa Ye bole rujuk klinik,ada sape2 bole bg taw,baby first xtaw lg bab2 tu,tq☺️..
7 Balas

firstly tahniah ye sis...Semoga Malaikat kecil itu membesar dengan sihat sempurna. untuk susu depends juga pd diri Sis ..Ada org boleh minum simulac ada yg boleh minum Anmum ada yg x....yang penting sis try yg kurang gula

2y ago

Tqsm dear sis,hopefully tekak oklah gan susu tu nti😅..

Congrats sis. Saya pun sama first pregnant ni 🙈 saya minum enfamama perisa chocolate setakat ni saya minum okay dia low sugar. Kalau klinik pun saya x pergi lagi ibu saya kata pergi kalau kandungan dah 3 bulan.

2y ago

Congrats to u jga,Oke baik..btw Tq bg info psal susu ye☺️..

Hi sis. Congrats on your pregnancy! Saya tak boleh nak jawab bab klinik tu sebab saya pun baru je pregnant. Hehe. Tapi bab susu tu saya boleh jawab. Sis boleh cuba minum Anmum Materna.

2y ago

Tq dear sis,Oke noted with thanks.

hi sis, first of all congratulations🥰Sis blh pergi ke klinik utk confirm kan pregnancy and utk buka buku pink 8minggu dh boleh buat appointment.

2y ago

Trma kasih☺️,Oke baik klu mcm tu nti pergi masuk 8week la,klu pergi skrg mcm awal sngt🥶..

dari sis je tu Klau mau ke klinik lagi bagus..spya tau usia kandungan berapa week dah..☺️

2y ago

Noted sis,tq ye..risau takut kena marah pula klu g lmbt kn😅

buka buku klinik apabila kandungan sudah masuk minggu ke 9, 10 atau 11

2y ago

Oke noted,tq sis☺️

sya dua minggu sudh bulh buka buku