Maaf bertanya . Sy ada sedikit keluar darah tgh hari smlm prgnnat 5 week . Normal ke ?

Dan setiap 3 4jam akan ada sedikit kluar darah tu smpai skrg . .

1 Balas

sis prgi hospital. bahaya keluar darah tu, spotting. threaten misscarriage. saya pun mcm sis ada spotting jugak waktu 6w, terus prgi hospital. nnti dr akan check semua n bagi ubat kuat rahim. alhamdulillah saya 3 kali ja keluar pstu dah tak kluar dah