keluar darah

hai mummy semua , nak tanya sy baru 24 minggu tapi ade kluar coklat lepas tu sedikit darah .. normal ke ??

7 Balas

Awak kena terus pergi hospital. Masa saya week 6 ada spotting pun, cepat jumpa GP sakit puan & inform LPPKN tempat saya buat IUI. Situ doktor bagi rawatan.

Mcm x je..dh gi klinik/hospital ke ? Jgn tngguh2..andai ada spotting n darah better trus pi hospitl sbb sis dh 24w..jgn tnggu komen respon dlm ni

awak..sy sama dgn awk...sy admit..24 week keluar darah..bila doktor cek jalan trbuka...doakan jalan tutup semula ya...😭😭🤲🤲

Awak kena g hospital tu,mcm sy pon mcm tu,keluar darah ingtkan kenapa,last2 nak bersalin dah,padahl bru 27 week,g hospital dah 5cm

Nurse slalu pesan bila preggy ni x normal klu de kuar darah..better sis gi check ye..smoga xdk pape

awak update keadaan awak

tak.