Minum air sejuk coway

Dalam pantang boleh ke minum air sejuk coway sekadar buat rasa2 je? Huhu tekak kering sangat dah ni lagi cuaca tengah panas.

6 Balas

Boleh. Banyakkan tengok dr amalina punya sharing. Kadang lebih banyak yg mengarut pantang org lama ni. Better follow science daripada adat melayu

minum je.. jngn tunjuk dpn org tua sdh🤣 kang dia membebel.. sy hri ni day 4 balik dri hospital 2 hri lps pn dh minum🤭🤭

Sy tak berpantang air sejuk pun. Memang balik hospital terus minum sejuk. Ais je selepas 2 minggu baru minum

saya pun minum jgk sis.kdng smpi trbabas ambik yg ais pny

blh wak sy pun mnum

Boleh awak.