Siapa macam saya ?

Dalam kepala macam macam nak makan. Tapi bila dapat je makanan tu dpn mata terus tekak tak boleh telan. Lgi lagi bila terhidu orang tengah menumis. Serta merta kepala pening. Ginilahhh life ibu tengah layan mabuk. Masa ngandung anak pertama dulu punyalah serik. Tapi tetiba lupa pulak penangan mabuk dulu . 🤣🤣🤣 #secondpregnacy

2 Balas

sy pun mengalaminye utk ank no 2 ni. ank first ok je mkn mcm bela saka. no 2 ni xlalu mkn smpai turun berat. siap dpt gastrik lg. asal bau mknn je kembang teruih tekak. bau menumis, masakan bersantan lg la xboleh hadap. nak msk mmg msk sup2 yg xde bau je. bau suami pun xle (tapi xbgtau dia kang merajuk tidoq luar pulak 🤫). nasib masuk trisem 3 dah jadi manusia normal balik.

3y ago

dahsyat tu smpai 10 kg turun. hahaaaa.

smge dpmdhkan ye sis