boleh normal/czer

dalam gmbr tu imbasan bekas luka czer 4y lalu dn skrg due sy hujung bulan ni adkh peluang tipis untk sy bersalin normal ye😔,doc ckp bole je cube dn anak panah bawah tu laluan bby lalu nnti#bantusharing

boleh normal/czer
2 Balas

hai sis,sya dah slamat brsalin pda 7hb /10 ptut duedate 23/10 ni tp bby nak kluar awl 37w4d brsalin normal Alhamdulillah Allah prmudah kan,pada hal sya czer anak prtama than 2019..insyaAllah sis pun bleh brsalin normal mcm sya.. sis pun bleh💪🏻💪🏻💪🏻

3y ago

Selamat berpantang sis❤️ sy pulak ni tggu hri