snek yang sesuai dan berkhasiat bg baby yg berumur 7 bln ke atas..boleh share x mummy semua..

1 Balas

sy selalu beri anak snek buah. selain tu, anak suka snek lobak steam. potong style panjang so that dia boleh pegang, jadi finger foods. boleh cuba bagi teething biscuit.

9mo ago

masa sy bagi teething biscuit tu dia 6 bulan, belum tumbuh gigi. dia gigit pakai gusi je, lagipun biskut ni selalunya melt dalam mulut. 7-8 bulan dah ada 2 gigi bawah, dah boleh makan lobak.