Line samar atau negatif?

dah setahun lebih x datang period.prnh mkn pil perancang dan ccuk depo.tapi dah stop dari bulan 8 thn lpas.cek cb jadi cm ni. #pleasehelp #ingintahu

Line samar atau negatif?
5 Balas

pndpt sy la kn. maaf, test ni nmpk -ve. sbb kalau clearblue walaupun ada line samar² resultnya mmg -ve. tak sama dgn pregnant test yg biasa tu

blh Cuba lg utk double cek.. dokter Sy pernah advised klu ambil pil prancang n ccuk depo mmg akan mgganggu hormon bdn n ssh nk kmbali normal..

2y ago

Maaf,, ni negatif sis. Kalau positif kat tanda bujur tu tanda +.

kalau ada garis wlupun samar2 mmg positif sis. cuba lagi lepas 3-5 hari nanti.

depan mata ada nampak seperti samar tapi dekat pic x tnmpk sgt.sbb tu sy tanya pndpt

Maaf sis. Nampak mcm negative. Ataupun masih awal.