Counting Days ?

Dah prepare dah beg baby, beg ibu .. Semoga Allah permudahkan urusan bersalinku .. Aamiin

Counting Days ?
9 Balas

Ya dah prepare..counting days juga.due 14hb...tp kena serah diri 13hb sbb gdm.harap keluar awal dari edd

4y ago

Aamiin .. Semoga dipermudahkan besalin awk 😊

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Sy dah slmt bersalin normal 4/5 masa 38w hari tu 😂 hari ni ank sy dah tepat 3 bulan . Post ni dah 3 bulan lebih dah .. Semoga dipermudahkan urusan puan juga .. Hihi

Semoga dpermudahkan utk sis & baby bakal lahir nanti🙋🏻‍♀️

4y ago

Sy dah slmt bersalin normal 4/5 masa 38w hari tu 😂 hari ni ank sy dah tepat 3 bulan . Post ni dah 3 bulan lebih dah .. Semoga dipermudahkan urusan puan juga ..

Semoga dipermudahkan segala urusan puan 🥰

4y ago

Alhamdulillah sy dah slmt bersalin normal 4/5 masa 38w hari tu, admin 😂 hari ni ank sy dah tepat 3 bulan . Post ni dah 3 bulan lebih dah .. Btw trima kasih 🤗

sama la counting day , due bila kita 14/8

4y ago

Sy dah slmt bersalin normal 4/5 masa 38w hari tu 😂 hari ni ank sy dah tepat 3 bulan . Post ni dah 3 bulan lebih dah .. Semoga dipermudahkan urusan puan bersalin pula nanti .. Hihi

Samalh counting day due 13.08.2020

4y ago

Sy dah slmt bersalin normal 4/5 masa 38w hari tu 😂 hari ni ank sy dah tepat 3 bulan . Post ni dah 3 bulan lebih dah .. Semoga dipermudahkan urusan puan 😊

Blom lagi

Semoga dipermudahkan,,aamin

4y ago

Sy dah slmt bersalin normal 4/5 masa 38w hari tu 😂 hari ni ank sy dah tepat 3 bulan . Post ni dah 3 bulan lebih dah .. Hihi

Semoge dipermudahkan sis

4y ago

Aminn.. Insyaallah 😊