HB LOW ada yg ada pengalaman tak smpai bersalin hb xboleh buat apa dah😌

Dah pening nak naikkan mcm mana lagi, sblom ni hb 11 je, ni dh 37week4day masa checkup cucuk jari 10.4, amik kt lengan 10.8, nk buat apa lagi untuk naik hb, cara makan semua dh betul, jarak sblom dan selepas. sy consume zincofer, berak pun hitam elok je serap org kata kalau najis hitam, smpai sembelit. doc smpai ckp mgkin nnti nk beranak naik agaknya. tp memg since anak 1st darah problem. ni anak no 4 dh pun sama. haritu makan zincofer dgn jus pati delima mula2 ok, pastu dh hujung2 ni drop plak. mcm dh xsesuai nurse kata. pening sudah😅 #hblow

5 Balas

Cuba try minum calla milk, nampak feedback org okay, x kacau gdm n hb pun naik