Teka-Teki TAP

Hello! Dah nak tidur ke tu? Sabar lah kejap....Kita main game dulu OK!? Cuba jawab teka-teki di bawah ni. Haa, mesti garu kepala kan nak jawab hehehe? Dah dapat jawapan jangan lupa kongsi dengan kami di ruangan komen tau!

Teka-Teki TAP
100 Balas

Ikan kembung. Degil, orang kata jgn main air, dia main air pulak. Tu la jd kembung🤣🤣

Ikan duyung makan julap Rempah kari ular Ikan yang jatuh dari lori ikan 🤣😂🤣😂

Ikan kembung Ular senduk Ikan atas lori bawak ikan..haha Kereta kelisa kot

A. Ikan kembung B. Ular senduk C. Ikan kelisa #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Ikan kembung Ular senduk Ikan kelisa 😁😁😁😁😁😁😁

1. ikan kembung 2. ulat senduk 3. ikan lumba2 😂

A. Ikan kembung B. Ular senduk / petola ular C. Ikan kelisa

A.ikan kembung B.Ular senduk C. Ikan kelisa 😂😂😂

a. ikan kembong b. ular senduk c. ikan kelisa

A.Ikan kembung B.Petola ular C.Ikan kelisa 😄