Dah dekat due tapi positif plk

Dah nak dekat due lagi 3,4 hari kena serah diri, positif cov plk. Ada sesapa pernah melalui keadaan yg lebih kurang mcm sy tak. Mcm mana ye? Mcm2 risau, bab2 simptom yg teruk pun mcm dah lepas. Sbb sehari dua lepas ingatkan sakit2 sbb mmg tgu baby nk keluar, now dah okay sgt2 and gerakan baby okay lagi setakat ni. Cukup 10gerakan mcm biasa. Cuma risau tang kena serah diri. Nnti pcr mesti positif lg. Bersalin nnti baby mcm mana la 😩#pleasehelp #advicepls

1 Balas

positif covid pergi cac atau hospital berdekatan .. ada ibu positif anak alhamdulillah tak ada apa cuma perlu diasingkan untuk dipantau oleh doc pakar lainnya ..