perut sakit

dah masuk 5 bulan tpi asyik rasa denyut2 bawah perut. Normal ke ehh . Sbb masa first tahu pregnant tu awal minggu tu mmg sakit pstu okay balik ..now dh masuk 5bulan start sakit mcm menyucuk2 .. first baby so tktau sgt

1 Balas

Sakit sangat or mild cramp je? Sakit berdenyut tu normal dan biasa terjadi tapi kalau sakit sangat better consult doctor sis

5y ago

Mild cramp je sis , tpi tulaa tkut jugak kan. Sbb harini tiba2 rasa sakit...kalau pakai panties yg sedikit ketat pun bleh jadi punca ke ehh