kehamilan 3rd trimester

Dah masuk 3rd trimester ni sy mmg agak risau dgn carta gerak baby. Kadang2 laju je seharian gerak. Kadang slow je 1 Hari Tu. Tp Malam baru aktif Bukan main. Siang Hari sy menunggu smpai tertido tunggu dy kick.. Ada X ibu2 jenis panik cam saya. APA korang buat bg bby senang gerak. #30minggu

1 Balas

Kalau sy, bykkn bercakap dgn baby dan usap2 perut kita. InshaAllah die faham dan akn gerak. Pastu kalau mkn dan minum air sejuk die selalu gerak2