39week already

Dah masuk 39week.. tp takde tande lagi.. ade kat sini mummy2 mcm sye x ??? Adoii sbnrnye tak sabar dh 😂🤣😂

2 Balas

Sama mcm saya mommy. Sya due 25/12/22 tapi takda tanda lagi juga 🥲 . Setiap hari exercise, pujuk baby keluar tak sabar nk jumpa dia etc. Dr kata kalau still tak keluar Ahad ni kena serah diri 31/12/22 aduhai 😅😅

1y ago

Hahaha .. semoga baik baik shj ya mommy❤️❤️

Sama lahh saya dah 39 week 2 day takde rasa lagi .baby mkin aktive kat perut ade lahh 😄

1y ago

Kire pergerakan baby betul2 yew sis..