39week 1day

Ada tak ibu2 mcm saya bby dh 39week 1day, xmasok lalu lagi,, hmmm saya ssh hati laa bby sulung xdak pengalaman due 22hb

3 Balas

Its okay, jangan susah hati. due kita sama 22/4, anak first juga. takda turun tanda apa apa lagi. skrg dr dah bagi tarikh 21/4 serah diri. Harap dr kat hospital suruh balik dan beraya dulu. sebab anak first bukaan lambat.

Jgn stress jg emosi ya ibu. Bykkn bersama suami puan. Ia boleh mmbntu sbg natural inducer

due sama dgn saya. baby sulung jgk. blum ada tanda