Kehamilan ingin tahu

Dah masuk 20week tp baru 1 kali je jumpa doc..besar baby pum xthu mcm mn.btul ke ibu2?risau ase keadaan baby dlm perut mcm mn.dh tnya nurse xkan 1 kali je jumpa doc, dia kata nanti masuk23 bru jumpa doc plk..btul ke ibu2? Huhu #ingintahu #bantusharing #ank sulung

3 Balas

Saya 20w jugak tapi dah tiga kali buat checkup kat KD dan dua kali scan kat KK 🤔 Klau sis risau boleh scan kat swasta tgok cemana.

3y ago

huhu bgusnya gtu..sy 1 kali je scan tu pum sb bru buka buka pink aritu..pelik..insyaallah sy nk g klinik swasta.bimbang sgt

sama dgn sy da sebulan tk buat checkup kt kk ..tp mnggu lpas sy g swasta tgk keadaan bby, alhamdulillah bby ok sgt

3y ago

oh kita beza 1bln..insyaallah mggu dpn nk g swasta

pergi klinic swasta sis. doktor akan scan

3y ago

oh ok trima kasih sis..smpai lupa plk klinik swasta bleh scan jgk,asyik fikir knp kk xscan lg