Selera on off .

Dah masuk 11 minggu, selera on off je. risau pulak berat makin turun dah nak jumpa dr kk pula ni 😅😅 . tpi makanan manis balik2 nak pula, mommy yg dh 11 minggu ni selera on off juga ke mcm sy ? #firstmom

2 Balas

same sye selera on off... suke manis2 mcm dessert... skrg rse ngilu2 kt rahim... org ckp rahim nk kembang... awk ad rse ngilu x ?

Sama sis. saya dah 17 minggu pun selera on off lagi. tapi kalau bab benda manis laju je makan 🤣

10mo ago

kan . kalau makanan manis, laju je abis. tpi lps tu dok terfikir gula nt tinggi pula 😅🤭