Period lewat

Dah lewat 7 hari .. jangan ja time nak puasa baru period 😂

Period lewat
9 Balas

sy last period 1.2...sampi skang x period lg...da wat upt..still -tive...selalu x mcm ni...tp symptom mcm org peknen ade...mabok..mual..sakit kepala...hsbnd semngt soh g klinik...die risau x bg pose...kot² ade isi...sy ckp,redha je la...klu ade,ade la rezki...

aku juga last period 17 hri buln 2..dan skrg ni ada kluar flek pula dikit2..dan trsa pening trus kuat mkn😂

sy pernah miss 15 hari. Hari ke 13 cek upt -ve hari ke 15 dtg period 😂. semoga ada rezeki puan❤️

saya pun dah lewat period 16 hari. dah 5x check still -ve. masih berharap supaya ada keajaiban😂

sy 6 hari lewat skg ni..hari ke 4 miss period check -ve

blum test lagi .. nanti la try

da test upt ?

nnt test upt

Check upt