makin besar makin lain selera aku

dah hampir 23week..aku jadi makin rakus dlm buat hubungan badan. x efek ke? kadang x dpt nak kontrol..entahh knp

4 Balas

lgi dekat nk bersalin lg bgus. kalau awal2 mcm 1st n 2nd trimester jgn lasak2 ya sis, sbb lelaki punya air bole trigger contraction.

sama la kita sis.. tp nanti nak dekat2 masuk trimester 3 nafsu tu slow berubah... biasanya trimeeter ke2 mmg nafsu tinggi..

Takde efeck pun. Kita dari 1st sampai masuk 3tr ni nafsu membuak2 pancut dalam tapi nanti contaction datang 🤣

takde efek