Everytime sickness

Dah bukan morning je, whole day. Give up rasa nak makan. Dari ubat and petua macam2, tak Jalan pun.

7 Balas

hehe, nama ja kan morning sickness tapi jdi tak kira waktu, sya week 4-8 strt ptg hingga mlm, lps tu, strt pagi muntah pening, ptg mmg tido, malam nk tido, wajib pulak kena muntah.hehe, tapi skrg jdi alah naik kereta, nk muntah je naik kereta🤣. Tahan je sis ubat dia, mmg tak dak ubat, tapi kalau rasa nk mual ke ap, sya amik asam hehe, tapi buat rasa tekak. tak nk bagi muntah, sbb lps mkn muntah, muntah bukan sikit2, kalau makan nasi sebungkus, hbis la nsi sebungkus tu. Hehe, tak pe sis enjoy sama2, layan je alah kita🤭