Overdue 40w 1d

dah 40w1d tapi masih takda turun tanda. serah diri 28/10 ni. risau juga kalau baca risiko tapi baby aktif saja dalam perut. dah check kt pac smlm takda bukaan lagi. semoga bersalin awal dari tarikh serah diri. ada yang macam saya? #firstbaby #bantusharing

6 Balas

inshaAllah tak de apa selagi bby aktif, bacaan jntung dia ok. sy bersalin 41w. alhamdulillah ank sihat...jaundice 3 hari saja.

7mo ago

alhamdulillah tahniah sis! tulah semoga urusan saya dipermudahkan amin