Tolong Sapa2 jawab.. Terima kasih

Dah 39 weeks..tdi pe hospital sebab leaking tpi Dr kata pintu rahim x buka lagi..balik rmh dulu.. Balik kencing.. kluaq darah mcm ketul2 tp x banyak ..normal ka.. Kena pe hospital balik ka? #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

4 Balas

hai mommy. dah keluar darah tu. elok ke hospital kalau doktor suruh balik cakap je rumah jauh atau bagi apa apa alasan sebab benda ni melibatkan nyawa baby dalam kandungan which is kita tak nampak apa apa berlaku pada baby.

Elok minta stay dkt wad je sis ckp rumah jauh. First, dh leaking. Second dh bleeding. Pengalaman sy bila darah dh keluar kontraksi akan semakin kerap & bertambah sakit. About 11 jam then ketuban pecah baru la bersalin.

Kalau rumah jauh bgus sis cakap ja minta warded,,nnt terberanak d rumah susah lagi

2y ago

Rmh dkt sbb tu Dr kata balik dulu

awk dah pergi hospital ke blom? tgok dah 23j skrg..😒

2y ago

Ada sy pe balik tp Dr kata sikit xda apa.. rmh dekat ja.. Balik rmh dulu..Apa2 mai balik.. Tp td pg Awk saya dah selamat bersalin alhamdulillah 😊