38w2d due date3/4/21

Dah 38w.. tp tak de tanda2 lagi nk bersalin..😅ade tips tak supaya cepatkn bersalin sebelum due date?? Excited dah ni#bantusharing

5 Balas

sy due 8/4...tdy pg kk nurse dah suruh buat jln itik semua nk bg cepat bby kelua...sy skrg 37w4d...

3y ago

sy pon kerap jgk false contraction...hajat klaw lme contraction tu nk pg hsptl tp hilang mcmtu je contraction tu🤣...kang dye smbung esok xpon luse...smpai confius dah nk bslin ke x ni...