Baby active time malam je

Dah 35w ni baby acrive sakan time malam je😅 siang/pagi smpai petang dia gerak manja2 je slow2 je. Masuk je malam mesti terbonjol2 kiri kanan perut dngan tangan kaki nya smpai geli perut 🤣 Mamy2 smua sama ke juga mcm ni?#firstbaby

1 Balas

Normal sis. Baby ni bila kita bergerak dia rasa terbuai je dalam perut tu thats why dia tak active waktu siang sbb kita banyak bergerak. Bila malam time utk kita rehat pulak tak banyak bergerak so baby pun bangun lah waktu malam sbb dah tak terbuai 😂

8mo ago

Tu la kadang smpai risau pagi2 bila kira kick. Kadang kena goncang kena kacau2 baru dia response skit2 😅 malam takya kacau dia mmg dia auto berjoget dlam tu huhu.