Anak syurga

Dah 32 week 6days... Baby da xde heartbeat Punca xtaw...lpas brsalin uri hospital akn ambil utk hntar ke lab.. Nk cari punca?

28 Balas

takkan dlm masa 12jam tak check gerakkan baby ?sy pon jumaat lepas pergi klinik tros .. sbb tk rasa gerakkan .. smpai je klinik dokter kata baby lemah ..tgh scan ni dokter tekan perot n goyang kn bby bnyak kali . alhamdulillah smpai sekarang baby sihat m aktiv dlm perot

Salam takziah buat semua family, InSyaAllah akn ada rezeki yg lbh baik akn dtg, kuat & tabah demi kesihatan diri puan ye..Syurga buat ank puan..

salam takziah puan.. semoga puan tabah.. inshaallah anak puan tunggu puan depan pintu syurga untuk tarik puan and suami bersamanya di syurga😌

Ada hkmah d sebaliknya. Nanti Allah akn gantikan dgn yg lbh baik lg. Semoga puan sabar. Sy pun hampir 32w. Ada jgk masalah hrp x memudaratkan...

Salam tkziah..tula pntingnya kita mncatit pgrakan baby,baby sy klau tkx gerak mcm2 dh sy fkir..nti update la sis knp puncanya tu

Salam takziah puan suami... Ada hikmat dr allah utk puan... Insyallah akan ada rezeki yg lagi baik

Allah..tkmampu nk ckp apa2 cuma bley ckp sis sabar,mungkin ujian ny ada hikmah..harap sis kuat

Salam takziah..be strong ya sis..semoga semuanya dipermudahkan untuk sis.amin🤲♥️

Takziah... ank syurga menanti awk kt sana... sabar dn tabah dgn ujian ni..

Salam takziah awak .. ya Allah tak kuatnya saya bila dengar mcm ni ..