normal kn

Dah 30week nafsu mkn naik tp hati cpt trasa... Pckpan org x boleh kasar... Klu kasar trasa 2 3 ari dok tringat lg.... X kira siapa.... Klu suami plk... Dia lsung x boleh silap klu silap sya ngamuk... Alhmdulillah dia pnyabar...huhuhu.. Ada x mommy2 katsini yg mcm sya

2 Balas

Saya. Sangat emosi. Tak dapat makan, merajuk sampai menangis teruk. Walaupun suami cuma gurau. Memang terlebih sensitif. 🤣 Suami jerit sikit cakap dari jauh pun sentap. Alahaiiiii. Padahal takde menda pun

5y ago

Huhu comel kan

samalah kita. normal jee act. tapi terasa teruk 🤣