mmt

Dah 2x minum air Gula Perisa Oren tp selepas 1jam muntah balik... Stress la camni #17w

9 Balas

Sye bru lepas minum .. Xdak perasa .. Tp lpas mnum blek umh baring ja ..mmg nk muntah .. Tp bwak bring ... Lme2 ok lah .. Xsngop nk mnum bnyk2 klii .. Nk abis sa2 gls pn siksa. .. Cbe tryy baring sis ..

Syok wow perisa oren.. Saya biasa je.. Lpas mnum trus banyak kan hidu mnyak angin.. Nk sedawa mmg trasa nk muntah. Tapi tahan jela😁 saya try jgk mnum 1shot..tapi xboleh.. Nseb dpt panas2..

Beruntug dpat minum y ade perise,kite minum y original je nasib boleh telan.. dh 2X minum Alhamdulillah xde pape,lepas minum lelap mate 2jam dlm kreta..

Semoga dipermudahkan utk kali yang seterusnya.. Sabar byk2 ya Demi baby. Lepas mnum cuba jgn fikir. Bau2 myk angin ke. Tgok kartun ke..

Seronoknya dapat minum air gula perisa oren.. kat KK air gula pekat likat, lagi taktahan nak telan.. hahaha 😂😂

Sy lgi rela mnum air gula yg xde perisa. Tp tula. Nk buat cmna. Sy dan tgok jnama hurix. Emm pdas2 kt tekak. Aduhh

kalau xnk muntah minum air gula tu time panas2 momy🙋🏻‍♀️

Mmg mual kn, sy pun terpaksa tahan minum hari tu haha

So mcm mn la, sis kena minum balik?