persedian barang keperluan

dah 27 mggu ni...1 barang pon xsedia lagi... bg korang lak bile masa yg betul2 sesuai tok sediakan kn barang keperluan tmasok barang sendri?

20 Balas

sy masa 7 bln dh beli brg semua dah.. senang.. sbb saya takot sy xlarat nak berjalan cari brg nanti..

saya 29w alhamdullilah semua dah settle . baby first tu yg excited 😂😅

Saya pon blom prepare lagi. Tggu 37w baru prepare n shopping😂

3 bln sblum trikh due sllu nya sya slow 2 start bli brg bby..

Sama 27w tak prepare lagi. Tunggu 30w bru nk shopping 😂

beli lah sekarang ...nnt Dh masuk 8 bulan ..tak larat dah

boleh start beli sikit2 suda sis

tunggu 7 bulan baru beli...

bole dah tu sediakan