beli barang baby

dah 23 week , boleh tak start beli barang baby? kadang2 excited tapi ye lah tak leh suka sangat mmmm due bulan 5 nanti ade tak geng? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

20 Balas

Saya due bulan 5 gak , sekarang nak masuk 25 week . Saya dah start beli sikit je , selebih mak ngan kengkawan beri Alhamdulillah syukur . Sebab takut beli hujung banyak pakai duit hihi tapi kita doa baik baik je ❤️ Semoga Allah mudahkan urusan sis dan baby ye 🥰