beli barang baby

dah 23 week , boleh tak start beli barang baby? kadang2 excited tapi ye lah tak leh suka sangat mmmm due bulan 5 nanti ade tak geng? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

20 Balas

Beli ja tak ada salah pon lebih bagus beli skit2 daripada nanti sekali awak keluar Nk beli semua benda pening nanti and duit pon terasa keluar banyak.

kite geng 🤭 due bulan mei ..dh beli sikit² juga secnd baby ..jarak 5 taunn😅 dah rasa nervous sikitt 😩😅

2y ago

saya anak sulung nerbesss huhu

sy due bulan 5 jugak start beli masa 19w excited 😆 skrg tggal tilam dgn brg pnyusuan dgn brg ibu je blom beli .

2y ago

wahhh excited sungguh mamy

saya pon due bulan 5 jugak.dah start beli sikit2 jugak.beli kat shopee je huhu.

boleh beli dah. beli yang penting2 je. happy shopping 😄

Geng due bulan 5 juga😁 Baru start beli brg baby sikit² ni.

Sy 21 weeks dah mula beli barang baby 😆

2y ago

Tgh bnyk sales ni, taknak lepaskan peluang 😂😂

sy 1/5 due.. x bli ape2 pn lg.. 😅

da bole beli sis..awal tak kalut🤗

xbeli ape2 pun lagi.