beli barang baby

dah 23 week , boleh tak start beli barang baby? kadang2 excited tapi ye lah tak leh suka sangat mmmm due bulan 5 nanti ade tak geng? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

20 Balas

saya due tgh bulan 5, skrg dh start beli barang2 yg besar dulu mcm baby cot, stroller & bottle essentials. yg kecik2 saya beli next month. kalau awak duduk area kl/selangor, next month ada baby expo dekat midvalley. benda2 mahal mcm stroller/baby cot/botol boleh survey kat expo sbb harga murah. saya beli kat baby expo semalam save dekat 30%-40% dari harga asal.