Daging burger bakar

Boleh tak nk makan dahing burger / sosej bakar masa pantang? Rsa nak mengunyah je tp taktahu nk mkn ape dah. Tlong jawab jap ibu2 dlm ni. #advicepls #ingintahu #PANTANG

5 Balas

rasa nak mengunyah makan la biskut jacobs wheat tu or makan buah. rajin sikit buat salad simple2 je. processed food ni tak elok sbb byk garam/lemak. bukan utk org pregnant je, time biasa2 pun tak elok nak makan selalu.

boleh, tp without sos. sbb sy jenis xmakan ikan. mak ckp boleh makan daging burger buat lauk

blh je tp jgn mkn bnyk sgt..

bole tp jgn ade sos

boleh je