Tak slera makan nasi keluar balik

Da trimester kdua dan dah 16minggu langsung tak boleh makan nasi, muntah,Macam mane yer #firstbaby #mommybuntu

1 Balas

ada mommies yg morning sickness nya lama. normal sis pembawaka tu. maybe sis kategori tu kot. tak boleh makan nasi takpe. makan roti. meehun ke. biskut. kalau muntah pun takpe. lepas muntah hilang kan mual, makan buah. asalkan tiap pagi makan folic acid. susu pun wajib. makan runcit runcit pun tkpe asalkan tak kosong perut tu