Tidak ada alahan & payudara tak sakit

Da tak mumy2 sni yg sama mcm sya. Sebab anak sya dua org dlu alahan teruk lepas tu payudara sakit sangat. Ni kali tak pula, smpai tertanya betul ka mengandung 😅

6 Balas

hi mummy.. nak 1st saya langsung xde morning sickness dan ape2 gejala alahan.. just payudara sakit and bengkak je. perut pun sampai 37th weeks tu kecik smpai org xtau pregnant.. tapi anak ke dua, since 4th weeks dah muntah, pitam, dan rash satu badan, perut besar cam pregnant twins.. mgkin masih awl, atau mumy mmg lucky xde gejala.. 😊

11mo ago

Hai juga mummy. Sya anak no 1 & 2 teruk alahan dan payudara sakit bengkak. Tpi kli ni no 3 lain sikit tda skit pyudara bngkak atau pun muntah2 teruk 😂 smpai balik2 dah cek btl ka mgndung tpi upt mmg naik 2 garis.

samaa laa saya gugur ank first hritu bulan 5 msa pregnant yg tu tdk alah tpi breast sakit sngt. klnik dh 5w tpi dkt nipple jaa rasa sensitif. alah apa tdk pon

11mo ago

Ou ya ka sis. Sya dua2 pn tak da

sama la sy pun takde alahan lg, breast je sensitif. tp kawan sy kata tu normal. lagipun sy baru 5w. sis dah brp week?

11mo ago

Ya sis. Tda alahan dan breast pn tak sakit. Tu sya pelik anak sya no 1 dan 2 mmg sakit tu breast. Bru 5 mnggu lebih

masih awal kot sis. saya pun masih dalam fasa belum alahan haha. anak first dulu ada alahan muntah2

11mo ago

Sma lah sis. Anak no 1 & 2 bru 5mnggu pun sya dah teruk tu alahan dan payudara sakit sngt kembang

mcm sy 3 org anak dl xde sakit payudara..kali ni sakit teramat2..lain anak lain ragam

11mo ago

Mungkin jga sis. Tu sya risau mula2 mcm tdk prcya. Biasa mmg truk alahan

normal

11mo ago

Syukur lh sis 🙏