Pening kpla sda mcm mna nak naikan hb...1 hb jumpa pegawai sains da

Da mkn smua yg boleh naikan hb sprti avocado ikan bilis bayam syur hijau dn lain2 tpi darah langsung xprubaahan...on moltofer 2 biji sehari pun enth la mcm xda fungsi ubat kk yg kna bekal pla langsung xboleh terima da tukar² ubat tpi pening muntah dn pedih ulu hti...moltofer msa kndungan 5_6 bln cantik je naik bnyk pla tu brtmbh...tpi ni da 8 bln mkin turun adalr...rasa nak give up je nak naikn hb...oya ibu ada ka tdur yg xbrpa cukup dn nyenyak jga slh stu sbp hb xnaik²...sbp cya slma msuk 7 now 8 bln langsung xdpt tdur nyenyak tdur pun tdur ayam mata tdur tpi telinga xtidur so cya rsa mcm xtdur je...klo tnghri mmng ssh nak lelap...seriuss....#seriusnanya #firstmom #firstbaby

8 Balas

try makan jambu Batu. minum Susu.

2y ago

cya mmng mnum susu sblm ni anmum da try everday da nespray da...