Normal ke?

Da masuk 33 weeks ni rasa takde selera nak makan. Mengah lagi. Normal ke? Sy first mom

2 Balas

Mengah tu sbb rahim mengembang dan menekan dekat paru-paru kita sebabtu kita rasa mcm susah nk bernafas/nafas jadi pendek.Saya pun kurang selera mkn skrg ni sama mcm first trimester tp kena kerap mkn dlm kuantiti yg sedikit.Normal ja bila dh last trimester ni jgn risau ye 🙂 #firstmomtoo

Normal… sbb perut da membesar… makan dlm kuantiti sedikit tapi kerap…

8mo ago

ye betul..kalau berat x naik marah kalau naik pon kena marah huhu