Hello mommy .. My baby boy 👦 8m1days saya sangat risau bby 1 hari x nak minum susu x kencing pun .

Da 4 hari niey bby kurang makan , 4 sudu kecil sudah top Susu boleh kira 4 bottle x 150ml sudah top level 😭😭😭 dan hari niey pulak baby tolak susu last minum susu lunch 1pm 120ml smp mlm 11pm .. #ingintahu #bantusharing #firstbaby

Hello mommy .. My baby boy 👦  8m1days saya sangat risau bby 1 hari x nak minum susu x kencing pun .
1 Balas

Sudah cek gusi dia? takut dlm fasa nak keluar gigi,mmg baby akan refuse makan minum.. sis boleh buat jadikan aiskrim susu tu,buat snek waktu ptg, bia dia gigit2 utk legakan gusi.. cuba masak ayam ditumis dgn unsalted butter, sudha masak digaul dgn nasi,biasa bby lebih slera sebab bau butter tuh.. 😊

3y ago

Thanks sis 🙏🙏🙏 baby da nafsu makan lepas sya tumis unsalted