nak tanya, memang kalau pregnant awal kehamilan ni akan jadi cepat mengantuk dan mudah penat ke?

9 Balas

normal tu.tapi sy terbalik pulak.time pregnant ni lagi rasa cergas semacam.cumanya kalau datang time mengantuk tiba2 tu memang mengantuk macam makan ubat tidur.letak je kepala atas bantal terus lelap.dulu sy susah nak tidur siang.

11mo ago

oh yeke? tu la. pantang je ada peluang dia mari le rasa mengantok tu 😅😅

Ye sama sis..Pregnant sebelum ni tak pulak macam nie😂kali nie sakit2 badan lepas tu asyik nak baring je🥴berdiri sekejap pun rasa tak berdaya dah😌

11mo ago

ha betul2. kepala pening rasa mencucuk2 je. pastu tahap mengantok xboleh bawa bincang 😅

Awal kandungan tido boleh nyenyak sikit,Tapi tunggu dekat trimister ke 3.Payah dah nak tido nyenyak😂

11mo ago

ni diakui. sebab perut dah makin besar kan. huhu

Yer normal,Saya baru 5 week cepat letih badan rasa lemas jer ,Asyik nak tido jer keje

11mo ago

yeke? sy esok ni dah 6 weeks tp tahap mengantuk dia xboleh bawa bincang

Saya 6 weeks kulit kaki kering macam apa, lepastu mengantuk je manjang 🤣

11mo ago

oh yeke? geng la kita ni 😆😆😆

Betul, sampai tk boleh pergi kerja 😭

10mo ago

yeke sis? teruk juga alahannya tu huhuhu.

Ikut org jgk sis.. lain2 peel😁

10mo ago

Sy ada hari2 nya selera makan kurang.. bila rasa mual tu dtg.. ada je hari selera makan byk😂🤣

ye sama. #firstbaby

11mo ago

moga dipermudahkan urusan kita insyaAllah

aah. tu normal

11mo ago

tq 😁