Pengalaman ibu-ibu naik berat

Cuma nak share cerita sbb saya first time mommy. Awal preg until 14w langsung tak naik berat, turun ada la.. Tiba2 19 weeks ni naik 4.5kg, terperanjat rasa tak percaya.. Haha. Risau pun ada. Blh tak mommy2 semua share pengalaman.. Normal ke naik berat banyak ni, and berapa berat korang naik masa pregnancy#firstbaby #pregnancy

1 Balas

Saya tiap bulan naik berat. Kadang naik 1kg, kadang naik 2kg. Awl pregnant ni nurse cakap sepatutnya berat naik 0.5kg jee. Skrg baru masuk 5 bulan. Berat pon tengok makin naik mendadak jee ni.. adehhhh