Tmpt beli baju baby (online)

Hi, cuma nak sembang santai. Boleh ke mummy kt sini share tmpt beli baju baby? Klu boleh online. Shopee ke, dari PS ke. Mana tau blh explore byk tmpt lg utk baju baby 😊 #firstbaby #expectingmother #janganmarah #sembangsembang

10 Balas

saya beli direct drp PS uk, Us, Aussie. Harga lebih murah kalau ada sale.1 baju kadang tak sampai rm 10 Boleh survey di IG PS barang baby

3y ago

Boleh share ig PS? Setakat ni saya baru order dr scentagram, utk brgn dr US.