Tmpt beli baju baby (online)

Hi, cuma nak sembang santai. Boleh ke mummy kt sini share tmpt beli baju baby? Klu boleh online. Shopee ke, dari PS ke. Mana tau blh explore byk tmpt lg utk baju baby 😊 #firstbaby #expectingmother #janganmarah #sembangsembang

10 Balas

Saya beli dkt shoppe saja Masa sale Dr kedai yg bagi vaucher sale setiap kali sale dpt beli 1 item hehehe guna shoppe Saya & suami boleh dpt 2 item, alhamdulillah kualiti pun puas hati, baru2 dpt beli topi baby 20sen, baju baby rm5 kain pun lembut tidak nipis, pkp ni jimat2 beli sikit2 due pun bulan 12 nanti doakan Saya juga ya ibu2 💕

3y ago

semoga d permudahkan juga Puan 🥰

Sya beli kt kedai berdekatan je, tu pun si suami yang pgi beli, sbb dah msuk 30week bru start beli brng baby, takut klau order kt shopee lmbat smpai, yang sya dpat order pun pump susu je tu pun klau sempat smpai, skrng ni menghitung hri je,

3y ago

Wahh menarik. Sy sbb prepare dr 24w (skrg dh 26w) jd byk beli dr shopee. Cumanya tk menarik sbb corak semuanya lebih kurang, dan tk dpt nk pegang dan tgk sendiri mcm mana. Utk stroller, car seat ni nanti nk pergi kedai utk beli

Saya banyak beli dekat Facebook & shoppee aje.Tapi since courier banyak barang sangkut da xad order online.prefer seller cod.. Alhamdulillah barang banyak da siap even baru 29w sebab da mula membeli dari 24w haritu

3y ago

ohh faham2..Yelaa sikit pun duit jugaa nak2 musim Pkp nie..

saya beli kt shoppee kbyknnya. sbb murah. alhamdulillah dh hampir lengkap. tp skrg ni courier byk buat hal kt shoppee. jd takot dh nk beli ape2 kt shoppee buat mse skrg...

saya beli direct drp PS uk, Us, Aussie. Harga lebih murah kalau ada sale.1 baju kadang tak sampai rm 10 Boleh survey di IG PS barang baby

3y ago

Boleh share ig PS? Setakat ni saya baru order dr scentagram, utk brgn dr US.

shopee! kalau beli kat mall, memang mahal kemain. cuma yang tak syoknya, kadang ada baju materialnya tak kena dengan selera, kurang selesa.

3y ago

Betul tuu. Byk jgk yg sy beli dr shopee tp bila sampai, kualiti tk lah seindah yg disangka. Tp bila pegi kedai tgk baju corak yg sebijik sama, harga 4 kali ganda lebih mahal. Buat dr sutera emas ke apa 😅 dah la kecik cinonet je bajunya. Harga sama mcm baju org dewasa 😂

boleh usha video ni untuk barang apa perlu beli untuk newborn. semoga bermanfaat😊 https://youtu.be/ssd-3xAra-0

Install apps Manjaku Baby Mall, banyak pilihan murah pun ada 😍 Anakku pureen fiffy semua ada 👍

Biasa saya akan banyak apps, mcm lazada, shoppe, caroussel, mudah. Com

antara yang selalu saya order di ig Baby shop shira.mama unzair

3y ago

Menariknya, nnt sy tgk. Terima kasih!