PREGNANCY TEST APA PALING TERBAIK ?

Cuba korang share brand apa yg selalunya best guna. #ingintahu #bantusharing #firstmom

27 Balas

pregnancy test yg bagus harga rm 10 keatas insya allah bagus 👍❤️🌹😄😄😄😄😄😄😄hahahah... clear blue ok.. dip n tell pun ok...tapi.. saya beli pregnancy test kat watson je..yg paling murah🤣🤣🤣🤣🤣

Semua pun bgus sbenarnya.. prnah beli dekat eco yg hrga 3biji rm2.60.. pun okay jugak sama mcm beli kat farmasi hrga rm10 ke atas sebiji.. hehehe😁..

Ramai suggest dip & tell tu. Sy pun pakai dip & tell juga dgn yg murah punya beli kat guardian.

digital clear blue. before pakai tu, just test pakai upt strip dr shoppee ja.

brand2 dari drugstores. brand watson & guardian. both accurate.

dip n tell. Untuk support confirmation guna digital clear blue

saya suka dr check. lain² dip n tell, disclosure, clear blue

sy pakai dip&tell je tk pnah lg dpt fault result

Clearblue yg digital ade bgtau brape weeks pregnant

dipp n Tell paling tepat detect dan murah pulak tu