Ubat duphaston

Confuse la dgn org sekeliling yang kata ubat duphaston tak elok, walhal doctor mmg sarankan saya ambil ubat tu sbb ade spotting sebelum ni. Masa scan haritu baru nampak kantung .kantung pn dlm keadaan cantik tpi doc yang suruh sy makan ubat tu just to make sure dia jd lg kuat. Bila balik rumah pulak mertua dan ipar duai saya sibuk marah2 jangan makan . Dia kata saya memandai sendiri . Pergi clinic terus salah , tak pergi pun salah . Masa bleeding haritu pun mereka kata buat ape scan lg nanti baby x elok .hmmm tolong saya .ini bby first saya .bila ada yang menekan mcm ni saya stress #firstbaby #pleasehelp

23 Balas

duphaston sangat elok..cuma kena ambil selepas konsultasi dgn docter..

abaikan diorang. doktor lebih tau. sy doakan baby sehat dgn ibu 🥰

ikut ckp doctor sajaa...