GIVEAWAY ALERT: Mama's Choice Gift Bag full of Mama & Baby's essentials!!

Get a chance to win Mama's Choice Gift Bag with the following items: Baby Stackable & Leak-proof Food Container Baby Daily Nourishing Face Cream 3-in-1 Gentle Wipes Treatment Conditioner (Specially formulated for pregnant and breastfeeding mothers) Body Suit Jumper (For Boys/Girls) Join via THIS LINK: https://community.theasianparent.com/contest/all-the-best-choices/2299?lng=ph

19 Replies

done. hoping po mapili para sa baby boy ko na 4 months old im sure magagamit po niya yan

done sana mapili, 36 weeks pregnant

Insha Allah sana mapili🥹☝🏼

ayaw mapindot ng countryside code number

1mo ago

edit niyo nalang po sa profile ninyo mismo. ganun ginawa ko eh hehe

Done sana mapili😍🫶🏻

Done po, sana mapili💗

Done po! hoping mapili

sana mapili 🙏😇

BABY BODYSUIT JUMPER

done joining ❤️