susu badan

cmne nak bagi susu badan kuar?skrg anak lapar susu badan x de...patutla dia hisap x kenyang kenyang...sian kat baby

1 Balas

Sentiasa pump supaya susu dpt produce and sentiasa cuci nipple tkt sumbat..ada teknik urutan d youtube maybe sis bole try..try minta ubt kqt dokter...sya dulu dokter kasi ubt...and member pnh suggest cuba fenugreek atau goat's rue.. tp yg tu xpnh try lg..seblom cuba apa2 supplement minta advice dokter tkt efek baby..