Tak bertenaga

Hi. Cmna nak kurangkan rasa letih n x brtenaga pd awal kehamilan. Rasa mcm x tenaga lnsung.. nak buat apa pun rasa mls huhu#pleasehelp

1 Balas

Tk boleh nk kurangkan klu dr pengalaman sy lah, cuba lah bebanyak cara pun. Tidur cukup pun siang tu rasa mcm tk tidur langsung, minum energy drink lah bagai semua mcm tambah mengantuk je. Sbb badan kita tgh ada perubahan hormon, perubahan dalaman utk sediakan 'rumah' baby kan. Kalau letih tu tidur je klu boleh. Bukan sbb malas tau. Mmg akan rasa letih serba serbi tk larat.